Motto-ul nostru

"Serviciul juridic trebuie să fie prestat impecabil."

Cabinet de avocat într-o eră digitalizată

Am constat că, de cele mai multe ori, clienții se plâng de calitatea serviciului juridic prestat, indiferent dacă au avut de câștigat sau de pierdut.

De aceea politica cabinetului nostru este de a presta serviciul juridic impecabil. Redactarea cu corectitudine a tuturor documentelor, o exprimare elocventă, tratarea clientului cu respect și seriozitate și informarea frecventă a acestuia.

Luați legătura cu noi

Mereu la timp

Respectarea termenelor și a timpului clientului

Studiu

Pregătirea continuă a avocatului prin participare la conferințe și informare asupra legislației

Opinii juridice

Prezentarea situației juridice cu soluțiile cele mai viabile

Combativi

Ne susținem opinia juridică

Valorile după care ne ghidăm

Serviciu juridic prestat impecabil

Fără clauze ascunse

Explicăm de la început în ce constau și care sunt costurile percepute.

Rigurozitate

Redactare și revizuire documente într-un mod riguros.

Cursă către succes

Depunem eforturi pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de succes.

Sfaturi practice

Vă îndrumăm către cele mai sigure și profitabile soluții.

Chiar ne pasă de clienți

Suntem dedicați în ce facem și ne pasă de satisfacția clienților.

Flexibilitate

Stabilim întâlniri în business lounge-uri aproape de dumneavoastră.

Echipa

Cine suntem?

Ce trebuie să fac dacă am condus mașina pe un drum public având alcoolmie ridicată?

Ajutorul specializat al avocatului este imperios necesar în orice ramură de drept, însă, în materia dreptului penal acesta este indispensabil. Fără un avocat diligent, inculpații nu își exercită toate drepturile, nu sunt informați cu privire la alte drepturi, apărările sunt lipsite de temeinicie.

Niciodată nu este prea târziu pentru a apela la ajutorul unui avocat. Apariția unui avocat în procesul penal vă poate schimba situația în una favorabilă indiferent de moment întrucât propunerea de probatorii se poate face pe tot parcursul procesului penal spre deosebire de materia civilă. 

Alcoolemia la volan este un subiect des întâlnit în cazul infracțiunilor rutiere. Dacă ați condus un vehicul pe drumurile publice cu alcoolemie de peste 0.80 g/l în sânge atunci veți fi pasibil de comiterea infracțiunii prevăzute de art. 336 Cod penal.

În primul rând trebuie să rețineți că nu este un capăt de lume și că uneori se poate întâmpla ca după o petrecere foarte reușită să nu mai aveți judcata limpede și să vă urcați la volan. Dacă nu s-a întâmplat niciun accident atunci acest lucru ar trebui să vă bucure. Urmează ca dosarul dumneavoastră să fie instrumentat de către organele judiciare și apoi să se ia o decizie în funcție de circumstanțele cauzei. Se va decide fie clasarea cauzei, fie trimiterea în judecată. În funcție de momentul la care decideți să apelați la serviciile specializate ale unui avocat puteți încheia un acord de recunoaștere a vinovăției. 

Mai pot conduce până se soluționează dosarul penal?

Instrumentarea dosarului penal durează de la caz la caz, dar în medie, cel puțin 6 luni de zile dosarul va sta pe biroul organului de cercetare penală. În cazul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau  a altor substanțe, vi se eliberează o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere fără drept de circulație. Cu toate acestea, cu o cerere temeinică se poate prelungi chiar și dovada care este fără drept de circulație. Cu privire la aceasta chestiune neunitară în practica judiciară românească, am scris în revista de specialitate Universul Juridic unde am arătat că se poate prounța o soluție de prelungire a dreptului de circulație. Menționez că la acest moment există soluții de prelungire a dreptului de circulație chiar și atunci când dovada a fost fără drept de circulație, însă, cel puțin la acest moment, practica este minoritară. Sfatul nostru ar fi să apelați la redactarea cererii de către un avocat specializat care cunoaște argumentele, soluțiile instanțelor etc. în această materie.
 

Am recunoscut deja fapta comisă. Mai poate avocatul să facă ceva?

Chiar dacă ați recunoscut deja comiterea faptei, avocatul vă poate ajuta prin pledoarie să primiți o pedeapsă mai mică. Pledoria este metoda prin care avocatul poate pune în evidență aspectele dumneavoastră pozitive și să le umbrească pe cele negative ca să primiți o pedeapsă orientată spre minim și nu spre maxim. Intervalele de pedeapsă sunt uneori mari (spre exemplu de la 3 la 12 ani închisoare) astfel că rolul avocatului în pledoarie este convingerea judecătorului că meritați o pedeapsă mai mică și nu una orientată spre maxim. 
 

Sună ACUM ca să te putem ajuta eficient!