Sebastian Murariu

Fondator

Murariu Andrei-Sebastian este un avocat de prestigiu specializat în drept penal, cu o carieră impresionantă și o reputație solidă în domeniu. Cu un portofoliu impresionant de peste 200 de cauze penale gestionate cu succes, Murariu se distinge ca un expert în rezolvarea problemelor legale complexe.

Educația sa de înaltă calitate include absolvirea unui master în Științe Penale la Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, ceea ce l-a pregătit în mod excelent pentru a aborda provocările din domeniul dreptului penal. Acesta a dezvoltat o cunoaștere adâncă a legii penale și a demonstrat abilitatea de a reprezenta cu succes clienții într-o gamă largă de cazuri, incluzând infracțiuni de corupție, infracțiuni contra vieții, infracțiuni contra patrimoniului și infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Unul dintre aspectele care îl definește pe avocat Murariu Andrei-Sebastian este abordarea sa proactivă și pasiunea pentru cercetare. El este recunoscut pentru abilitatea de a anticipa direcțiile posibile ale unui dosar și pentru angajamentul său în a găsi soluții inovatoare. Prin publicarea articolelor și cercetarea constantă a temelor de interes, se perfecționează continuu și rămâne la curent cu cele mai recente evoluții în dreptul penal.

Cu o abordare dedicată și profesionalism exemplar, Murariu Andrei-Sebastian este un partener de încredere pentru toți cei care au nevoie de asistență legală în chestiuni penale. Cu o experiență vastă și pasiune pentru dreptul penal, el se angajează să ofere servicii de cea mai înaltă calitate și să protejeze drepturile și interesele clienților săi în fiecare caz.

Membru:

Educație și formare:

2023

Fondator Murariu și Asociații - Societate civilă de avocați

2021

Delegat din partea Baroul București la Congresul Avocaților Avocat titular Cabinet de Avocat Murariu Andrei Sebastian

2019

Avocat colaborator la MDP Lawyers

2018

Consilier Senatul României

2016 — 2018

Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași, Studii postuniversitare, Științe Penale

2012 — 2016

Universitatea Mihail Kogălniceanu, Iași

Avocat Murariu Andrei Sebastian

Serviciul juridic trebuie prestat impecabil. Deviza după care mă ghidez în exercitarea profesiei.

Sebastian Murariu

Conferințe:

Articole publicate: