Clienta noastră a fost acuzată de infracțiunea de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, pentru un pretins prejudiciu de aproximativ 50.000 de lei.
În esență, i s-au adus acuzații că, în 2015, ar fi completat mai multe adeverințe de angajament ce ar fi fost utilizate la luarea unui împrumut de aproximativ 50.000 de lei de la un CAR din București.
Fiind asistată pe parcursul urmăririi penale, din probele administrate, nu a putut reieși dincolo de orice dubiu rezonabil că clienta a falsificat acele semnături. Mai mult decât atât, din declarațiile unor martori din dosar, a reieșit că, nu a fost văzută niciodată clienta să fi semnat acele documente. În privința infracțiunii de înșelăciune, s-a reținut că, clienta nu a indus în eroare și nici măcar nu a intrat în contact direct cu persoana vătămată.
Pentru infracțiunea de uz de fals, cauza a fost clasată ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale, fapta datând din data de 29.09.2015.
Clienta a fost asistată de către Murariu și asociații – societate civilă de avocați, asistența și reprezentarea fiind acordată de către avocat Sebastian Murariu.
Pe același subiect:
- Fapta de tâlhărie. Clasarea cauzei. Nu sunt probe că suspectul a comis infracțiunea.
- Deținere droguri de risc pentru consum propriu. Confirmare renunțare la urmărire penală.
- Furt calificat. Prescripția răspunderii penale. Clasare
- Contestare măsuri asigurătorii. Persoană interesată. Admitere. Restrângere la cota de 1/2 din apartament proprietate comună.