În data de 17.05.2024, Judecătoria Sectorului 5 București, a dispus confirmarea soluției de renunțare la urmărirea penală față de clientul nostru.

În esență, acesta a fost cercetat penal întrucât a amenințat o persoană că va exercita acte de violențe asupra sa. Clientul nostru a dobândit calitatea de suspect, însă, ulterior, la data de 08.04.2024 procurorul de caz a dispus prin ordonanță renunțarea la urmărirea penală.

S-a reținut în cuprinsul ordonanței de renunțare la urmărirea penală că, în raport de conținutul faptei și împrejurările concrete de săvârșire, fapta aduce o minimă atingere valorilor sociale protejate de norma de incriminare. De asemenea, ar exista o disproporție vădită între eforturile organelor de urmărire penală și cheltuielile pe care le-ar implica desfășurarea procesului penal, prin raportare la gravitatea faptei.

Clientul nostru a fost asistat și reprezentat în urmărirea penală și în fața Judecătoriei Sectorului 5 București de către doamna avocat Adelina Denisa Murariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *