Adelina Denisa Murariu

Fondator

Doamna avocat Adelina Denisa Murariu este recunoscută pentru profunzimea și extinderea cunoștințelor sale în domeniul dreptului penal. Abordarea sa meticuloasă și pasiunea pentru justiție o fac să iasă în evidență într-o arie complexă și plină de provocări.

Peste 150 de cauze penale: Cu un portofoliu impresionant de peste 150 de cauze penale gestionate cu succes, avocat Adelina Denisa Murariu a dobândit o experiență vastă și diversificată în apărarea clienților săi. Această bogată experiență o ajută să înțeleagă profund mecanismele sistemului juridic și să dezvolte strategii eficiente în favoarea clienților săi.

Clasare într-un caz de evaziune fiscală de peste 1,5 milioane de euro: Unul dintre cele mai notabile succese ale doamnei avocat a fost obținerea unei soluții de clasare într-un caz extrem de complex de evaziune fiscală, în care prejudiciul depășea 1,5 milioane de euro. Acest rezultat de excepție demonstrează abilitatea sa de a gestiona situații dificile și de a obține rezultate pozitive pentru clienții săi.

Dedicată și pasionată de dreptul penal, doamna avocat este un partener de încredere pentru oricine se confruntă cu probleme juridice în acest domeniu. Cu un palmares impresionant și o abordare fermă, dar echilibrată, ea reprezintă un avocat de top în dreptul penal și un aliat de neînlocuit pentru clienții săi.

Membru:

Educație și formare:

2023

Fondator Murariu și Asociații - Societate civilă de avocați

2019

Înființare Cabinet de Avocat Adelina Denisa Murariu

2015 - 2016

Diplomă de Master - Carieră Judiciară în cadrul Universității din București

2011 - 2015

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București

Adelina Denisa Murariu avocat