Prin hotârârea din data de 25.10.2023, Judecătoria Sectorului 1 București, a dispus amânarea aplicării pedepsei pentru un client al societății noastre de avocați. În esență, prin rechizitoriul emis de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, clientul a sustras o vază ce valora aproximativ 50.000 de lei de la persoana vătămată.

Prejudiciul a fost recuperat iar inculpatul a colaborat cu organele de cercetare penală și a avut o conduită sinceră și de regret. Fapta de care era acuzat inculpatul era de furt calificat prev. de art. 228 alin. (1) – art. 229 alin. (1) litera c) Cod penal, respectiv furtul calificat de către o persoană mascată.

Față de înscrisurile depuse, de situația personală a inculpatului, necunoscut cu antecedente penale, precum și concluziile pe fondul cauzei în favoarea inculpatului, instanța a dispus amânarea aplicării pedepsei de 1 an închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani de zile.

Clientul a fost asistat pe parcursul procesului penal, în fața instanței de judecată, de către doamna avocat Adelina Denisa Murariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *